Home » CD's

De nieuwste CD van FosFour is een feit. De presentatie van de nieuwe CD heeft op 9 juli 2016 plaatsgevonden tijdens het schildersfestival in Sellingen. Het eerste exemplaar is overhandigd aan Alex Vissering.

Het heeft maar liefst 2 jaar geduurd vanaf de eerste opnames tot aan de afronding van de CD. De CD heet "Wonderful World". Dit is een verwijzing naar de nummers op de CD in het populaire repertoire. En het verwijst naar de streek waarin de CD is opgenomen; Westerwolde. Het nummer Westerwolle is een van de pareltjes die Alex Vissering voor zijn CD "Vrumde Vogel" heeft geschreven. Hierin beschrijft hij de prachtige natuur in het gebied tussen kanaal en rivier in Zuid Oost Groningen.

Op de CD "Wonderful World" zingt Alex Vissering het nummer waarbij hij begeleid wordt door FosFour. 


De tweede CD van FosFour is er één met allemaal christelijke liederen. Het zijn met name de bekende liederen uit het liedboek. Tevens staan er verschillende gospel-achtige nummers op, enkele met bewerkingen door onze bas Bert of sopraan Ilona.

Door de herkenbaarheid en de serene uitvoeringen hebben we vele positieve en zelfs emotionele reacties gehad op deze CD.


De eerste CD van FosFour is een kerst CD en heet "Een nieuwe Ster". Hierop staan voornamelijk bewerkingen van klassieke kerstliederen vanuit de liedboeken en andere populaire kerstliederen. Deze CD is zeer goed ontvangen en wordt door velen elk jaar weer beluisterd in de kersttijd.

Bijzonder detail is dat de kerstmuziek van FosFour in Afganistan is gedraaid tijdens het verblijf van de militairen daar. De muziek is beluisterd tijdens de kerstdienst van de aalmoezenier.

Ook klinkt de muziek in Australië, in de Verenigde Staten en IJsland waar het via familiebanden en goede vrienden en kennissen, na een bezoek aan Nederland, terecht is gekomen.